Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Wereldvoedseldag in het teken van sociale bescherming

16 oktober 2015

In 2013 lanceerde 11.11.11 een twee jaar durende campagne over honger en recht op voedsel. Eén achtste van de wereldbevolking lijdt honger en dat aandeel blijft al jaren schokkend stabiel. Honger is geen gevolg van schaarste, maar van armoede, ongelijkheid, economisch winstbejag, speculatie, landroof, verkeerde keuzes.

Sociale bescherming is cruciaal in het beschermen van kwetsbare rurale gemeenschappen en de uitbouw van duurzame voedselsystemen. Wereldvoedseldag, vandaag 16 oktober, staat dan ook in het teken van sociale bescherming. De keuze van de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) voor dit thema toont eens te meer aan hoe belangrijk en relevant het is.

Doe mee

Wil je ook mee met ons actie voeren voor sociale bescherming voor iedereen? Organiseer dan een actie of plaats je supporterfoto op onze website.

[Foto: FAO]