Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Ontdek de nieuwe campagne op Soirée Sociale

17 maart 2016

Vandaag hebben 1,3 miljard mensen geen toegang tot kwaliteitsvolle en betaalbare gezondheidszorg. Bovendien hebben de zwakste bevolkingsgroepen er het minste toegang toe. Bij de minste tegenslag komen ze in grote problemen. Dat is onrechtvaardig. Want iedereen heeft recht op goede zorgen bij ziekte.

11.11.11, Fos, Trias en Wereldsolidariteit nemen je mee op een boeiende avond over de campagne Sociale Bescherming Voor Iedereen. Een expert geeft zijn/haar visie over sociale bescherming, daarna hoor je getuigenissen en ervaringen over sociale bescherming in het Zuiden. Je komt ook meer te weten over de plannen van dit tweede campagnejaar.

De infoavonden vinden plaats in april en worden in elke provincie georganiseerd. Hier vind je waar, wanneer en met welke sprekers. Deelname is gratis, maar we vragen wel in te schrijven.

PROGRAMMA

19.00u: Ontvangst
19.30u: Start programma

  • Welkom
  • Inleiding door expert sociale bescherming 
  • Panelgesprek: getuigenissen van (gebrek) aan sociale bescherming in het Zuiden
  • Vragen uit het publiek
  • Uitleiding: hoe gaan wij campagne voeren

 21.30u: Hapje en een drankje met mogelijkheid tot uitwisseling

INSCHRIJVEN