Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Promoot jouw sportuurtje

06 oktober 2015

Organiseer je een sportuurtje, dan hebben we leuk nieuws. We lieten - samen met de bewegingscoach van Iedereen Beroemd (Eén) - een promofilmpje maken. Het werd een hilarisch filmpje waarin we de campagne en de beweeg mee- actie op een grappige en creatieve manier samenbrengen.

Ook superenthousiast? Als je dat wenst, personaliseert 11.11.11 het eindbeeld met een uitnodiging voor jouw actie. Jij moet enkel de naam van je actie, de locatie, de datum, het uur en de deelnameprijs aan ons doorgeven. Stuur een mail naar campagne@11.be. Wij bezorgen jou dan een aangepast filmpje.

Het filmpje is ideaal om via sociale media en andere online kanalen (mail, website ...) te verspreiden. Nodig je vrienden, familie, kennissen, collega's uit voor je sportuurtje.

Veel succes!