Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Supporter en beweeg mee

24 juli 2015

3/4 van de wereldbevolking heeft onvoldoende toegang tot sociale bescherming. Als het een beetje tegenzit, komen ze meteen in levensgrote problemen. Supporter en beweeg je mee voor sociale bescherming voor iedereen?

Politieke actie: supporter mee

Samen met 19 partners supportert 11.11.11 voor sociale bescherming voor iedereen. Meedoen is eenvoudig! Verkleed je als supporter, trek een foto van jezelf (of in groep) en plaats hem op onze website. Je kan er ook een supporter mee-actie van maken. Verzamel dan zoveel mogelijk foto's van supporterende mensen en plaats ze op deze website. Met onze actiestand tover je je locatie om tot een gezellig supporterscafé. De moeite!

Fondsenwervende actie: beweeg mee

Wil je meer doen dan supporteren? Beweeg mee met onze campagne. Organiseer - of doe mee aan - een sportuur in jouw gemeente. Zoek iemand die een initiatie kan geven in een welbepaalde sport, nodig zoveel mogelijk mensen uit en vraag hen inkomgeld voor 11.11.11. Zo steun je 11.11.11 op een sportieve manier.

Uiteraard zijn er nog andere acties waarmee je 11.11.11 financieel kan steunen: quiz, ontbijt, boekenverkoop, de chocolade- of truffelverkoop, de deur-aan-deuractie.

Registreren

Je lees er alles over op onze doe mee-pagina. Vergeet niet om je actie te registeren. Je ontvangt gratis een pakket campagnemateriaal én je toont dat we allemaal samen actie voeren voor sociale bescherming voor iedereen.