Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Fiesta Social: Jullie waren geweldig

06 oktober 2015

Op zaterdag 3 oktober organiseerden we Fiesta Social in de AB in Brussel. Samen met onze campagnepartners gaven we meer uitleg over de campagne Sociale Bescherming Voor Iedereen. En samen met jullie maakten we een magnifieke supportersfoto.

Met honderden waren we, op Fiesta Social. Bert Kruismans nam ons mee op een inspirerende avond over de campagne. Met een interessant filmpje over sociale bescherming wereldwijd, een boeiende lezing van expert Roberto Bissio en een leerrijke quiz over het thema sociale bescherming, kwamen we veel meer te weten over de campagne.

Na het inhoudelijke programma was het tijd voor een feestje: Chicos Y Mendez kreeg iedereen aan het dansen en op de hiphopbeats van Starflam kon je moeilijk stilzitten.

Dank je wel

We willen je graag bedanken voor de talrijke opkomst. We zagen een zaal vol enthousiaste supporters voor Sociale Bescherming Voor Iedereen.

Foto's

Wil je nog wat nagenieten, dan kan je hier de foto's bekijken.