Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Dank je wel

16 november 2015

Toen het nieuws van de aanslagen in Parijs afgelopen vrijdagavond binnenliep, stond mijn wereld even stil. Waarom zouden we op zaterdag en zondag nog de straat optrekken met repen chocolade of wenskaarten? Gelukkig duurde deze twijfel niet lang. Verslagen in de zetel blijven zitten was geen optie. Het was dan ook hartverwarmend om te zien dat jullie acties doorgingen zoals voorzien.

De 11.11.11-campagne rond Sociale Bescherming voor Iedereen is een positief project. Eén dat tot doel heeft om een meer rechtvaardige wereld te creëren. Ik ben ervan overtuigd dat sociale bescherming een sterke hefboom voor ontwikkeling is en zelfs een stuk van het antwoord is op de vraag ‘hoe pakken we de voedingsbodem voor extremisme aan?’.

Ik wil daarom alle vrijwilligers die samen met ons de campagne hebben gevoerd, oprecht bedanken. Bedankt voor jullie inzet en jullie geloof in het project Sociale Bescherming voor Iedereen.

Bogdan Vanden Berghe, directeur 11.11.11