Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Boek een comedyvoorstelling van Bert Gabriëls over sociale bescherming

15 september 2015

Bert Gabriels schreef in opdracht van Wereldsolidariteit een half uur comedy over onze sociale rechten. Het werd een hilarische conférence over het ziekenfonds, kindergeld, pensioen en hoe absurd het leven zou zijn zonder dit alles. Speciaal voor de campagne van 11.11.11 wil Bert Gabriëls de voorstelling nog eens overdoen.

Bekijk hier het filmpje dat Bert maakte voor Wereldsolidariteit:
https://www.youtube.com/watch?v=NLQ52J7quBo

Wie is Bert?

Bert studeerde rechten en antropologie, was actief bij Amnesty International en Oxfam Wereldwinkel en werkte voor Dienst Integratie Antwerpen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en het Vlaams Minderhedencentrum. Bert was ook voogd voor een 10-tal niet begeleide minderjarige vreemdelingen. 
Het grote publiek kent Bert echter als comedian in tv-programma’s als Zonde van de Zendtijd, Comedy Casino, Mag ik u Kussen?, Scheire en de Schepping ...

Voorstelling boeken

Wil jij ook graag deze voorstelling in jouw gemeente of cultureel centrum in het kader van de 11.11.11- campagne? Dat kan!

Voor meer info en speelvoorwaarden: info@123comedyclub.be of 0495/47.20.07 (Stef Vanpoucke).
Of vraag het na bij jouw 11.11.11-provinciaal secretariaat.

[foto: Johannes Vande Voorde]