Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Al 25.000 supporters voor sociale bescherming voor iedereen

20 oktober 2015

Meer dan 25.000 mensen lieten zich de voorbije maanden al supporterend fotograferen voor een goede sociale bescherming wereldwijd. Met al de 11.11.11-acties die gepland staan de komende weken, hopen we daar nog een pak bij te doen. Een duidelijk signaal naar onze politici om het thema hoog op de internationale agenda te plaatsen.

Supporter jij ook?

Meedoen is eenvoudig. Dos je uit als rasechte supporter voor sociale bescherming voor iedereen, trek er een foto van en plaats hem op onze website. Je kan ook een supporter mee-actie op poten zetten. Verzamel dan zoveel mogelijk supporterfoto's (op de markt, aan het station, in de winkelstraat ...) en plaats ze na je actie op onze website.

Maak kans op een fotoshoot

Deel je supporterfoto met #11supporter op Facebook, Twitter of Instagram en maak met je gezin, 11-groep, sportclub, vereniging... kans op een professionele fotoshoot. Meer info vind je hier.