Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Basisonderwijs

Wil je met jouw klas aan de slag rond sociale bescherming? Dat kan. We hebben een uitgebreid aanbod voor alle leerlingen van het lager onderwijs.

 

Educatief materiaal

In 2015 pakten we uit met een muzikale theatervoorstelling, een liedjesboek, een educatief pakket én gratis lessuggesties. Allemaal uitermate geschikt materiaal als voorbereiding op de actiedag van 30 oktober 2015, of om dieper in te zoomen op sociale bescherming en de campagne van 11.11.11. De folder met overzicht kan je hier downloaden.

 
Muzikale theatervoorstelling

'Pechvogels of Gelukzakken?' is een voorstelling vol muziek, humor, levensdoelen en dromen, zowel hier bij ons als in het Zuiden. Het thema sociale bescherming wordt benaderd vanuit de leefwereld van kinderen.

meer informatie
 
Liedjesboek

Samen met Uitgeverij Abimo en Levende Muziek werkte 11.11.11 ook aan een liedjesboek met 14 swingende liedjes over sociale bescherming voor iedereen.

downloadmeer informatie
 
 
 
Gratis lessuggesties

De gratis lessuggesties van 2015 zijn downloadbaar en aangepast per graad. Ze zijn ideaal ter voorbereiding op of als verwerking van Supporter Mee @school.

meer informatie