Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Andere

de elfde dag

woensdag 11 november
Zaal Zonnebloem, zuidstraat 67
8630 Veurne

om 9u00

Over de actie

 programma:
- 9 uur : ontbijt met gastspreker   Sichien Fabienne van  wereldsolidariteit  over  “sociale bescherming wereldwijd” en optreden van The Broken Triangle Breakdown
- 11 uur : aperitiefconcert met Trio Farfoel
 Het Trio Farfoel is een swing & jazz trio opgericht in 2007. Met chansons à la Brassens, gipsy swing à la Django Reinhardt en jazzklassiekers à la Sidney Bechet, beschikt het Trio over een internationaal en afwisselend repertoire. Met hun akoestisch geluid en swingende ritmes brengen de muzikanten de sfeer van vóór de oorlog terug. Het Trio staat garant voor een aangename ambiance die zowel thuishoort op buurtfeesten, recepties, stadspleinen als in huiskamers. Het zingen wordt afgewisseld met frivole improvisaties van sopraansax of gitaar. Vaak kan een opzwepende swing of een egende wals de dansers & danseressen verblijden (vb Lindy Hop). Daarnaast treft u ook ”eigen“ liederen die doordrongen zijn van een Gents accent en volkse humor. enslotte speelt het Trio ook talrijke melodieën uit het collectief geheugen die de toehoorder laten mee-neuriën of wegdromen. 

 

Inkom :  ontbijt  + aperitiefconcert: 10€;  enkel aperitiefconert :  5€
Inschrijven : door mail naar 11.11.11.veurne@skynet.be voor 5/11/2015 met vermelding van aantal personen

Deelnemers