Login

Gelieve je e-mail en paswoord in te geven. Ben je je paswoord vergeten, vul dan enkel je e-mail in en klik op paswoord vergeten. Heb je nog geen account, registreer je helemaal beneden.

Login Paswoord vergeten?

OF

Login met Facebook

Heb je nog geen account?
Registreer via het formulier


 

Registratie

Registreer je met de hieronder gevraagde gegevens. Eens geregistreerd kan je acties aanmaken of deelnemen aan acties van anderen.

Ga verder

Wat en waarom?

Cecilia en Juan werken hard voor hun gezin. Elke dag staat Cecilia in haar kraampje op de markt van Sucre in Bolivia. Als ze niet werkt verdient ze niets. Haar man Juan is seizoenarbeider en is vaak lange tijd van huis. Ze kunnen de eindjes amper aan elkaar knopen. En dan wordt Cecilia ziek en kan ze weken niet werken. De ganse familie lijdt eronder: Cecilia kan geen medicijnen betalen, er komt minder eten op tafel, de oudste kinderen blijven thuis van school en staan nu op de markt, de jongsten proberen na school ook iets bij te verdienen door schoenen te poetsen.

Dit is geen fictie!

Drie vierde van de wereldbevolking komt in levensgrote problemen bij de minste tegenslag. Voltijds werken en toch arm zijn. Ziek worden maar je behandeling niet kunnen betalen. Ontslagen worden of je oogst vernield zien en geen inkomen hebben. Een leven lang werken en op je oude dag geen pensioen krijgen. Een realiteit voor meer dan 5 miljard mensen. Iedereen heeft recht op gezondheidszorg, een leefbaar inkomen en een waardige uitkering als het tegenzit.

Daarom voeren 11.11.11, ngo’s, vakbonden en ziekenfondsen in 2015-2016 samen campagne en steunen ze partners in het Zuiden in hun acties voor sociale bescherming.

CAMPAGNEDOSSIER

Kom meer te weten over het thema sociale bescherming in ons campagnedossier.